STEM imc maakindustrie bouw installatie

Hoe haal je meer rendement uit een beursdeelname

Aanmelden deelname online inspiratiesessie 

Welkom tijdens deze online inspiratiesessie

Fijn dat je deel wilt nemen aan de online sessie waarin we je inspireren meer rendement te halen uit de deelname aan een vakbeurs. 

Ben je nog geen deelnemer aan een van de STEM community programma's? Dan neem je na je aanmelding tot wederopzegging ook deel aan het kosteloze eXplore programma.

Hiermee kun je op laagdrempelige wijze meer ontdekken over business development in technische B2B en de activiteiten van STEM-imc hierover. Daarvoor ontvang je tweewekelijks onze inspiratiemail inStem in je mailbox.


De STEM Community extra's

Ontvang direct voordeel

Met je inschrijving ben je standaard voor 1 jaar deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community.  Je eerste voordeel is het community tarief van de opleiding en daarnaast  ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain programma houdt ook in dat je
 - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland. Lees hier hoe je kunt aanwaaien.

Al deelnemer in de Community?

Ben je deelnemer in het eXplain of eXpand programma en je schrijft je in voor een opleiding dan geldt het community tarief voor jou.