STEM imc maakindustrie bouw installatie

Aanmelden STEM van de Master 

Save the date en meld je aan
De eerste STEM van de Master in 2024 in winterse sferen

Geef door hoe je aan deze STEM van de Master deelneemt.

Je kunt via onderstaand formulier aangeven of je op locatie of via de livestream deel wilt nemen.

Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma kunnen zich altijd laten vervangen. Maar laat dan wel weten dat je zelf niet kunt komen en wie jouw vervanger is. Noteer de naam van jouw vervanger in het veld waarin je opmerkingen kunt plaatsen.


Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma hebben altijd de mogelijk om de opname van de livestream terug te kijken. Nog geen eXplain/eXpand deelnemer? Dan mag je altijd eerst een keer kosteloos kennis komen maken.Datum: donderdag 1 februari 2024 van 15.00 tot 17.30 uur.


Vooraf kun je een schaatsclinic volgen en/of zelf schaatsen vanaf 13.00 uur.

Locatie: ijsstadion Thialf (nb. slechts gedeeltelijke deelname via live-stream

mogelijk).

Op locatie of online deelnemen
We organiseren deze STEM van de Master in winterse sferen in schaatspaleis Thialf in Heerenveen.


Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma kunnen deze keer slechts een deel van het programma ook volgen via live stream. Geef bij je aanmelding daarom op hoe je deel wilt nemen.


Na aanmelding ontvang je de adresgegevens of de deelnamelink.

Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma kunnen deze STEM van de Master ook terugkijken via de communityportal mijnSTEM.


Tijdstip Neem je deel op locatie, dan ontvangen we je daar graag met koffie of thee vanaf 15.00 uur als je niet deelneemt aan de schaastclinic.
Voor de schaatsclinic - of om zelf te schaatsen -verwachten we je uiterlijk 13.00 uur op het ijs. Meer informatie hierover ontvang je na je aanmelding voor deze masterclass en de schaatsclinic.