STEM imc maakindustrie bouw installatie

Aanmelden STEM van de Master 

Woensdag 28 juni 2023 bij Priva

Zijn er ook schaduwkanten aan het businessmodel Product as  a Service?

Geef door hoe je aan deze STEM van de Master deelneemt.

Je kunt via onderstaand formulier aangeven of je op locatie of via de livestream deel wilt nemen. Ben je niet in de gelegenheid om deel te nemen laat ons dat dan ook weten. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is het deze keer niet mogelijk om je te laten vervangen. 

Explain/eXpand deelnemers kunnen zich altijd laten vervangen. Maar laat dan wel weten dat je zelf niet kunt komen en wie jouw vervanger is. Noteer de naam van jouw vervanger in het veld waarin je opmerkingen kunt plaatsen.

Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma hebben altijd de mogelijk om de opname van de livestream terug te kijken. Nog geen eXplain/eXpand deelnemer? Kom dan eerst een keer kennismaken.

Datum : woensdag 28 juni 2023

Tijd       : 14.30 - 17.30uur 

Locatie: De Lier of via TEAMS

Op locatie of online deelnemen
We organiseren deze STEM van de Master in samenwerking met Priva n De Lier.


Je kunt ook deelnemen via live stream. Geef bij je aanmelding daarom op hoe je deel wilt nemen.


Na aanmelding ontvang je de adresgegevens of de deelnamelink.

Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma kunnen deze STEM van de Master on Tour ook terugkijken via de communityportal mijnSTEM.


Tijdstip Neem je deel op locatie, dan ontvangen we je daar graag vanaf 14.30 uur met koffie of thee.
Het programma en de livestream start om 15.00 uur. Op locatie is na afloop de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.

Altijd terug kunnen kijkenVoor jou als deelnemer aan het  eXplain/eXpand community programma is het altijd mogelijk om sheets, documentatie en opnames terug te kijken van STEM van de Master bijeenkomsten en het STEMmingscafé.
Dat kan via de besloten community portal mijnSTEM.