STEM imc maakindustrie bouw installatie

Aanmelden voor een kennismaking met de STEM van de Master

Dinsdag 28 juni 2022 met Joriene Beks
Psychologische en sociale veiligheid: een must have voor de ontwikkeling van business.

Welkom! Je kunt hier aangeven hoe je deel wilt nemen aan de STEM van de Master op 28 juni 2022.

Je kunt via onderstaand formulier aangeven of je op locatie of via de livestream deel wilt nemen. Heb je een actiecode ontvangen noteer die dan in het veld opmerkingen. Dan brengen we de korting die je daarmee ontvangt in mindering op de kosten voor jouw kennismaking met de STEM van de Master bijeenkomsten van STEM Community. Graag tot ziens.


De STEM eXplain/eXpand voordelen

Ontvang direct voordeel bij opleidingen

Met een inschrijving voor een opleiding ben je voor 15 maanden (i.p.v. 12 maanden) deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community. Naast dit voordeel, ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving voor een inspiratiesessie, workshop of opleiding ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain community programma houdt ook in dat je  - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland.

Profiteer extra!

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma profiteren ook van de community tarieven voor opleidingen/trainingen, workshops en andere activiteieten. Deze staan altijd vermeld bij het betreffende programma op onze website.