STEM imc maakindustrie bouw installatie

Go for it:
meld je hier aan voor deelname 

Inschrijving STEM-opleiding Business Development in technische B2B

Welkom en fijn dat je deze STEM-opleiding wilt volgen

Je kunt via dit formulier de aanmelding van jezelf in orde maken. Of aangeven dat je nader contact wilt over de deelname samen met of van collega's. 

Vul de gevraagde informatie in. Ook een eventueel project- of inkoopordernummer. Wil je dat we contact met je opnemen voor deelname met of van collega's, dan zijn een aantal vragen niet relevant daarvoor. Maar om te voorkomen dat die niet ingevuld worden zijn er toch een aantal verplicht om in te vullen.


Alles over deze opleiding op een rij

Organisatie, momenten en tijdstippen

Deze opleiding verzorgen we in hybride vorm. Totaal zijn er 13 contactmomenten, verdeeld over:

  • 5 keer op locatie in midden Nederland
  • 8 keer online via TEAMS.
  • Alle contactmomenten zijn van 18.30 - 21.45 uur.  
  • Na aanmelding ontvang je een schema hiervan.
  • Kijk hier voor de geplande startdatum.

Praktijkopdracht
Tijdens deze opleiding werk je aan een case rond een vraagstuk uit je eigen praktijk. Tijdens een aflsuitende sessie presenteer je de aanleiding en wat het belangrijkste vraagstuk is van jouw praktijkcase.


Tevens geef je aan waarom dit onderwerp van belang is voor jouw organisatie en haar klant(en). En geef je inzage in de aanpak van jouw onderzoek om tot een aanbeveling in de vorm van een business case te komen.

Kosten

De kosten voor deze opleiding bedragen € 3.495,-- (excl. 21% btw). Inbegrepen zijn de kosten voor drankjes en een versnapering tijdens de modules op locatie. Plus deelname aan het eXplain programma vanaf het moment van aanmelding tot 15 maanden na de start van de opleiding. Deelnemers aan het eXplain/eXpand programma betalen het community tarief.

Al deelnemer in de STEM Community?

Ben je al eXplain of eXpand deelnemer dan geldt natuurlijk het community tarief. 

Vragen staat vrij

Heb je nog vragen over deze opleiding, jouw inschrijving of wil je alvast overleggen over jouw praktijkcase? Neem dat gerust contact op:
E - stuur je vraag per mail

T - of bel Willem de Vries:  06 -204 275 84