STEM imc maakindustrie bouw installatie

Aanmelden voor de STEM van de Master & STEM Community

Welkom donderdag 19 mei 2022
Joline Frens - Transities in duurzaamheid, circulariteit en energie: it's all in teh game!

Welkom! Je kunt hier aangeven hoe je deel wilt nemen aan de STEM van de Master op 26 april 2023 en voor welk community programma je kiest!

Je kunt via onderstaand formulier aangeven of je op locatie of via de livestream deel wilt nemen. Heb je een actiecode ontvangen noteer die dan in het veld opmerkingen. Dan brengen we de korting die je daarmee ontvangt in mindering op de kosten voor jouw deelname aan het door jouw gekozen community programma.

We nemen snel contact met je op om nog wat zaken af te stemmen over jouw deelname aan een van de STEM community programma's.

De STEM Community extra's

Ontvang direct voordeel bij opleidingen

Met een inschrijving voor een opleiding ben je voor 15 maanden (i.p.v. 12 maanden) deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community. Naast dit voordeel, ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving voor een inspiratiesessie, workshop of opleiding ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain community programma houdt ook in dat je  - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland.

Profiteer extra!

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma profiteren ook van de community tarieven voor opleidingen/trainingen, workshops en andere activiteieten. Deze staan altijd vermeld bij het betreffende programma op onze website.