Debatbijdrage Het Waterschap: De techneut verdwijnt

Debatbijdrage Het Waterschap: De techneut verdwijnt

Debatbijdrage Het Waterschap: De techneut verdwijnt

Voor de recente uitgave van Het Waterschap, het tijdschrift voor waterschappen en waterbeheer, is mij gevraagd te reageren op de stelling ‘De techneut verdwijnt’. Een stelling voor mij op het lijf geschreven, omdat er maar één antwoord op is:

Nee, écht niet!

Lees hier het Het Debat-artikel of klik op de afbeelding:

 

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen