Een goeie facelift is wel eens nodig

Een goeie facelift is wel eens nodig

Wat doe je op je eerste vakantiedag? Precies, de website eens een goede facelift geven. Ik heb de blogs sneller toegankelijker gemaakt vanuit startscherm, het zakelijke blauw vervangen voor een een frissere zomerkleur en overtollige informatie weggehaald. Ik ben tevreden over het resultaat, u ook?
Een goede facelift is wel eens nodig
Dat denk ik ook wel eens bij de installatiebranche. Nou ja, daar is meer een metamorfose nodig. Een radicale kanteling. Juist nu de economie weer aantrekt en de kansen toenemen, ligt het gevaar om de hoek dat de branchebedrijven weer vervallen in oud gedrag. “Poederen onze gevel even op kleur en gaan hard aan het werk.” Laten we er samen scherp op zijn dat we onze branche sterker, scherper en duidelijker weten te positioneren. Geen uitgeknepen underdog meer, maar een krachtige aanjager.
Er gebeurt veel in de branche en daarbuiten om over na te denken
De komende vakantieperiode geeft misschien de time-out om dat ook werkelijk te doen. Nadenken over de toekomst. Van de branche, van het bedrijf of misschien wel van jezelf.
Ik wens u een fijne en energieke vakantie.

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen