STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Wat zijn 'the moments of truth' voor jouw B2B klanten?
Datum : woensdag 16 maart 2023

Tijd      : 9.10 - 10.15 uur

Locatie: Online | TEAMS

De basisprincipes voor het samenstellen van de 'customer journey'

Jouw (toekomstige) klant heeft voorafgaand aan het werkelijke koopproces doorgaans al heel wat ervaringen en contactmomenten met jouw organisatie. Maar ook in de koopfase zelf en in het after sales traject zijn er vele momenten waarop jouw klant indrukken over jouw organisatie opdoet.

Samen met de kwaliteit, prijs en prestaties van jouw producten en diensten bepalen al deze momenten de totale beleving die de klant ervaart: de 'Customer Experience'. En daarbij zitten ook 'moments of truth'. Momenten die alles bepalend zijn voor het verdere verloop van de onderlinge relatie. Direct of pas in de toekomst


Tijdens deze sessie reiken we je de basisprincipes voor het samenstellen van de 'customer journey' aan die inzicht geeft in die momenten van waarheid. De basis waarop je de juiste 'Customer Experience' voor jouw klanten en potentiële afnemers verder kunt ontwikkelen. 


Tijdstip
We verzorgen deze sessie online van 9.10 tot ca. 10.15 uur. 


Investering

Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.


Deelnemen?
Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Je deelname aan deze kennismakingssessie is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met enige regelmaat. Geef daarom op het aanmeldformulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.