STEM imc maakindustrie bouw installatie

Het STEMmingscafé

Dé online VrijMiBo in marketingland

Het STEMmingscafé:
de wekelijkse online VrijMiBo met inhoud en gezelligheid

De online VrijMiBo over business development in technische B2B

Vrijdag

29

september

14.00 - 14.45

De 'after-party' over industriële marketing in de praktijk

Leren van elkaar, ervaringen delen, eye-openers en waardevolle discussies. Het zijn de vier belangrijkste redenen die genoemd werden om deel te nemen aan in onze STEMmingspeiling over het STEMmingscafé 


En dat sluit naadloos aan bij wat we met het STEMmingscafé voor ogen hebben: dé online ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die met andere belangstellenden wil praten over business development in technische B2B.

Het STEMmingscafé is er  elke vrijdagmiddag online. Maar voortaan van 14.00 tot 14.45 uur. 


Daarbij gaan we aan de slag vanuit vier hoofdthema's. En voor de vierde vrijdag in de maand is dat iets over industriële marketing in de praktijk. Want daar zijn best nog wel wat vragen over.


Deze vrijdag in een soort 'after-party'. Want dinsdag 26 september stond industriële marketing in de praktijk centraal tijdens de jubileum STEM van de Master vanwege het 25-jarig bestaan van STEM-imc.


Staat marketing (nog) niet zo hoog op jouw prioriteitenlijst maar wil je er wel meer over te weten komen. Of wil je graag eens in gesprek met andere mensen over marketing in een technische B2B omgeving.

Tijdens het STEMmingscafé praten we er op een laagdrempelige wijze over. En over de  rol van marketing, sales, innovatie en communicatie in een dagelijkse praktijk van technische B2B bedrijven.


Welkom! Maar wel graag even aanmelden. 

Je bent van harte welkom om online deel te nemen van 14.00 tot 14.45 uur. Maar meld je wel vooraf even aan:  dan ontvang je direct de deelnamelink in je mailbox.

Over ontwikkelingen in de economie en de betekenis daarvoor voor technische B2B

Vrijdag 

06

oktober

14.00 - 14.45

De eerste vrijdag van de maand over economie & maakindustrie

Op de eerste vrijdag van de maand gaan we standaard in op ontwikkelingen in economie, maakindustrie en en andere sectoren in technische B2B.


En met enige regelmaat duidt Albert-Jan Swart (sector econoom industrie ABN-AMRO) de stand van zaken daarover tijdens het STEMmingscafé.

Ook weer op de eerste vrijdag van oktober en moment waarop in veel bedrijven vooruit geblikt wordt naar het volgende jaar. Want budgetrondes.

 Dus ook de tijd voor het maken van je marketingplan. 

En ook een moment om nog eens goed te kijken naar ontwikkelingen die van invloed zijn op de business het komend jaar: (geo)politieke ontwikkelingen, economische maar ook technologische..

Daar gaan we overigens elke eerste vrijdag van de maand op in tijdens het STEMmingscafé. Ook als Albert Jan daar niet bij aan kan sluiten. Want er is nog genoeg met elkaar te bespreken.

Maar kom eerst vrijdag 6 oktober luisteren wat Albert-Jan te melden heeft over de ontwikkelingen over de eerste drie kwartalen van dit jaar. Over de vooruitzichten voor het laatste kwartaal en wat het jaar 2024 voor economie, technische B2B en maakindustrie in petto heeft.


Albert Jan praat je graag bij. Maar we gaan er ook graag met je over in gesprek. En over de rol van marketing, sales, innovatie en communicatie daarbij voor jouw technische B2B bedrijf.
 

Kom ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen!
Je bent weer van harte welkom  om online deel te nemen van 14.00 tot 14.45 uur.

Meld je wel vooraf aan en ontvang de deelnamelink

Lees hier meer over het STEMmingscafé

Het STEMmingscafé

Dé online VrijMiBo voor technici met inhoud

Een wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.


Inhoud, gezellig en informeel

Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.


Waar, wanneer en hoe laat?

Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 14.45 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.


Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma's? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton. 


Investering

Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.


Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink. 

Deelnemen aan het STEMmingscafé?

Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma.
Bij aanmelding ontvang je vanzelf de deelname link naar MS-Teams in de bevestiging die we je sturen, daarmee kun je wekelijks deelnemen.

 
Deelnamelink kwijt of niet ontvangen?
Klik dan om vrijdagmiddag op de button 'Neem direct deel via Teams' (aanvang 14.00 uur).

Online deelnemen is gratis, wel graag aanmelden!

Je deelname aan deze het online STEMminsgcafé is kosteloos en zonder verdere verplichtingen.  

Maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. 


Bij aanmelding wordt je tot wederopzegging tevens deelnemer aan het gratis STEM eXplore programma. 

Enkele reacties van deelnemers

'Een mooie manier om ervaringen te delen en inzichten op te doen!

'Het STEMmingscafé is absoluut een aanrader'

'Informatief, boeiend maar ook leuk en gezellig'