STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Laat je inspireren door krachtige kennissessies

Hoe haal je (straks) meer uit een beursdeelname
Datum : woensdag 13 september 2023

Tijd       : 9.10 - 10.00 uur

Locatie: Online | TEAMS

Hoe haal je meer uit een beursdeelname

Is jouw organisatie al helemaal voorbereid op de eerstvolgende beursdeelname? Is er al een ontwerp voor de stand? Welke actie ondernemen jullie die meer bezoekers op de stand oplevert? Het succes van jullie beursdeelname vraagt namelijk de nodige voorbereidingen.


Laat je het resultaat van een beursdeelname aan toeval over?

Net zoals voor alle andere vormen van (commerciële) communicatie vergt een beursdeelname de nodige aandacht. Belangrijk daarbij is dat je vooraf ook een duidelijk - maar realistisch - doel stelt en daar ook de hele beursdeelname en alle activiteiten die daar aan gekoppeld zijn aan ophangt. Willem de Vries schreef er een al eens een column over in Kunststof Magazine. De inhoud ervan is echter nog steeds van toepassing. En geeft je tijdens deze inspiratiesessie de nodige tips om van je volgende beursdeelname een (nog groter) succes te maken.


Onderwerpen die aan bod komen:

  • Voorbereidingen en doelen
  • Stand aankleding en actie - zorg voor 'buzz'
  • Hoe zorg je voor bezoekers aan je stand (wel geen bestaande relaties)
  • Beursdagen zelf en wat daarbij komt kijken
  • Na de beurs


Tijdstip
We verzorgen deze sessie online van 9.10 tot ca. 10.00 uur. 


Investering

Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.


Laat je inspireren!
Interesse om je te laten inspireren? Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink na ontvangst van jouw betaling.

Deelnemen? Wel even aanmelden

Je deelname aan deze online inspirerende miniworkshop kost je 45 minuten en een kleiine financiële bedrage van € 15,-- (incl. 21% btw). Daarmee wordt je tevens deelnemer aan het STEM eXplore programma waarmee je op laagdrempelige wijze meer ontdekt over Business Development in een technische B2B omgeving. En ontvang je onze twee wekelijkse inspiratiemail inStem in je mailbox. Deelnemen? Laat het ons weten via onderstaand button!.