STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Laat je inspireren door krachtige kennissessies

hoe laad je de ACCU van je marketingplan?
Datum : dinsdag 11 juni 2024

 Tijd      : 12.10 - 13.00 uur

Locatie: Online | TEAMS

Hoe laad je de ACCU van je marketingplan?

Verdwijnt jouw marketingplan na introductie en akkoord daarop ook te vaak in de 'onderste lade'? Worstel je met goede doelstellingen en acties die hout snijden?


Hoe laad je de ACCU van je marketingplan?
Grote kans dat je de ACCU voor jouw marketingplan onvoldoende goed geladen hebt. Want doorgaans concentreren we ons op hetgeen we willen doen en welke acties we willen ondernemen om doelstellingen te realiseren. Maar ook voor een marketingplan geldt: een goed begin is het halve werk. En dat begint met een goede in- en externe analyse. Het doorgronden van de eigen kracht van een organisatie (interne analyse) vormt samen met een analyse van de omgevingsfactoren de basis voor de bekende SWOT-analyse. 


Het op een goede manier uitgevoeren van de methode Analyseren, Concluderen, Creëren en Uitvoeren (ACCU) vergroot het vermogen van  een bedrijf om kansen te benutten. Maar geeft ook aan waar energie lekt. De ACCU-methode is een prima eerste stap om in kaart te brengen waar veranderingen nodig en mogelijk zijn. 


Daarom organiseren we deze inspiratiesessie waarin we de basisprincipes van de SWOT-analyse bespreken om die ACCU van je marketingplan op de juiste wijze te voeden. De basis voor jouw marketingplan voor na de zomer of volgend jaar. Wij helpen je graag met wat handreikingen hiervoor tijdens deze inspiratiesessie. 


Tijdstip
We verzorgen deze sessie online rond lunchtijd  van 12.10 tot ca. 13.00 uur. 


Investering

Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.


Deelnemen?
Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen is gratis, wel even aanmelden

Je deelname aan deze kennismakingssessie is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met enige regelmaat. Geef daarom op het aanmeldformulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.