STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Laat je inspireren door krachtige kennissessies

Hoe werf je nieuwe klanten met LinkedIn?
Datum : dinsdag 1 februari 2022

Tijd       : 12.00 - 13.00 uur

Locatie: Online | TEAMS

Met speels gemak klanten werven met behulp van LinkedIn Playbook

Ben je een ondernemer, directeur, marketeer of sales manager in een technische B2B omgeving? Dan is LinkedIn hét middel om direct met beslissers bij (potentiële) opdrachtgevers in gesprek te komen. Een eerste stap in de werving van nieuwe klanten.


Tijdens deze interactieve ronde tafelsessie delen we inzichten  waarmee je eenvoudig, op gestructureerde wijze en met speels gemak via LinkedIn in gesprek komt met potentiële nieuwe afnemers. We delen niet alleen onze inzichten, maar geven ook tips hoe je die kunt toepassen voor de beste resultaten. Deze lunchsessie organiseren we in samenwerking met Karin Muller en Marc van Waasbergen (LinkLeaders). Deelname is kosteloos en je bijdrage wordt gewaardeerd. Wees welkom!


Organisatie
Deze bootcamp organiseren we in samenwerking met Karin Muller en Marc van Waasbergen (LinkLeaders) op de genoemde datum.


Tijdstip
We verzorgen deze sessie online van 12.00 tot ca. 13.00 uur. 


Investering

Deelname is kosteloos en je bijdrage wordt gewaardeerd. Wees welkom!


Deelnemen?
Laat het ons weten via de 'aanmeldbutton'. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen is gratis, wel even aanmelden

Je deelname aan deze kennismakingssessie is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met enige regelmaat. Geef daarom op het aanmeldformulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.
arrow_drop_up arrow_drop_down