STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Laat je inspireren door krachtige kennissessies

Business development
Datum : donderdag 29 februari 2024

Tijd       : 12.10- 13.00 uur Locatie: Online | TEAMS

Maak kennis met de principes van Business Development in technische B2B

Wil je meer weten over de rol van business development in technische B2B? En hoe innovatie, marketing en sales hierbij een rol spelen? Maak dan kennis met de principes van Industrial Business Development tijdens deze (kosteloze) online sessie


Tijdens deze interactieve online sessie gaan we in op het toenemende belang van gestructureerde aanpak van innovatie, marketing en sales voor technische B2B bedrijven. We gaan daarbij in op de rol van marketing bij het innovatieproces en hoe marketing en sales voor, tijdens en na de introductie van een product of dienst interacteren met elkaar. Ook maken we de verschillen met consumenten-marketing duidelijk. Wat de kenmerken van industrial marketing zijn. En laten we je ervaren dat marketing in een B2B omgeving een vak apart is, dat zeker ook van belang is voor bestaande producten en diensten.


Aan de hand van praktijkvoorbeelden gaan we daarbij wat dieper in op aspecten als waardecreatie en servitization en hoe je kunt transformeren van een 'goods dominant logic' naar 'service dominant logic' organisatie.


Datum & tijdstip
We verzorgen deze sessie online op de hierboven aangegeven datum en tijdstip.


Investering

Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.


Locatie
We organiseren deze sessie online. Na aanmelding ontvang je een link naar het kanaal waarop we deze online sessie verzorgen.

Deelnemen is gratis, wel even aanmelden


Je deelname aan deze kennismakingssessie is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met enige regelmaat. Geef daarom op het aanmeldformulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.