STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Laat je inspireren door krachtige kennissessies

Meer rendement uit bestaande klanten
Datum : donderdag 3 februari 2022

 Tijd       : 10.45 - 11.45 uur

Locatie: Online | TEAMS

Haal meer rendement uit bestaande klanten

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt je uitzicht op meer rendement en resultaat bij bestaande afnemers. 

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden. En een beter klantinzicht levert tevens meer afzet, omzet en marge op. Dubbele winst dus.


Laat je ispireren
Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze je inzicht geeft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Tijdstip
We verzorgen deze sessie online van 9.10 tot ca. 10.30 uur. 


Investering

Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.


Locatie
We organiseren deze sessie online. Na aanmelding ontvang je een link naar het kanaal waarop we deze online sessie verzorgen.

Deelnemen is gratis, wel even aanmelden

Je deelname aan deze kennismakingssessie is kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie met enige regelmaat. Geef daarom op het aanmeldformulier je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

arrow_drop_up arrow_drop_down