STEM imc maakindustrie bouw installatie

Patricia Kant - marketing & communicatie medewerker

"Woorden omzetten in een verhaal vind ik het allermooiste aan het vak communicatie"

Gedreven aanpakker met een frisse blik

Patricia studeert Communicatie aan de Avans Academie in Den Bosch. Naast haar studie werkt zij als Marketing & communicatiemedewerker bij STEM Industrial Marketing Community en A5tien. En dat terwijl ze vorig jaar nog stond te zwoegen als horecaprofessional bij Hotel New York. 

“Het contact met de gasten gaf mij veel energie! Door de COVID crisis ging ik goed nadenken over mijn carrière, ik mistte een stuk verdieping en uitdaging. Toen ging het heel snel en trok ik de stoute schoenen aan om weer te gaan studeren. Woorden omzetten in een verhaal vind ik het allermooiste aan het vak communicatie”.


Om de theorie toe te passen in de praktijk, kwam Patricia uit bij de inmiddels nauwere samenwerking tussen STEM-imc en A5tien. Want vanuit de drive vanuit STEM-imc om technische bedrijven bij hun Marketing & Communicatie activiteiten ook te ondersteunen bij operationele zaken zijn beide partijen een partnership aangegaan. En aan die samenwerking gaat Patricia zowel voor beide organisaties handen en voeten geven maar zeker ook in de ondersteuning van relaties van STEM-imc en A5tien bij hun marketing& communicatie activiteiten.

“Voordat ik start als communicatieprofessional neem ik graag een kijkje in de keuken van Marketing en Communicatie. Ik leer veel van Willem en Ton en hoop op een nog lange en fijne samenwerking!’’