STEM imc maakindustrie bouw installatie

Hoe vernieuwend is jouw bedrijf?

Meet het met onze QuickScan innovatievermogen

illustratie: pexels.com
Quickscan innovatievermogen

Nederland is één van de meest innovatieve landen ter wereld, tenminste als we kijken naar het bedrag dat totaal aan innovatie besteed wordt. Om de positie als innovatief land te behouden is het van belang om te kijken of en hoe innovatie effectiever en efficiënter kan verlopen.

Hiervoor hebben we de QuickScan innovatievermogen  ontwikkeld. Aan de hand van een aantal vragen op de deelgebieden Strategie, Organisatie, Cultuur, Daadkracht en (markt)Introductie, lichten we daarmee het vermogen om te innoveren van jouw (technische) B2B bedrijf door.


Hoe?

Voer de scan eerst zelfstandig uit. Klik hier of op de button hieronder om de scan uit te voeren.

Nog beter is om daarna collega's uit te nodigen om ook de scan uit te voeren. Daarvoor ontvang je een link en een korte tekst in de mail met resultaten die je ontvangt na het invullen van deze scan.


Kan ik de resultaten nog bespreken?

Dat kan altijd. We nemen dan ook contact met je op nadat je de scan hebt uitgevoerd. Dan bespreken we de resultaten in het kort met je en op welke punten innovatie binnen jouw organisatie effectiever en efficiënter kan. En wat de mogelijkheden zijn voor een uitgebreider overleg daarover.

Voer je met drie of meer collega’s de scan uit? Dan bieden we je als deelnemer van het eXplain/eXpand programma aan, om de resultaten in een sessie met alle invullers te bespreken.


Ben je nog geen deelnemer daaraan? Dan krijg je deze sessie ook gratis aangeboden als je na het invullen van deze scan eXplain/eXpand deelnemer wordt.

Meet het innovatievermogen