STEM imc maakindustrie bouw installatie

Spreker & Dagvoorzitter

MAarten van der Boon is betrokken, enthousiast en prikkelend

Maarten van der Boon

Dagvoorzitter / Webinar host

Het begeleiden van van een congres, seminar of bijeenkomst – al dan niet met een paneldiscussie – doet Maarten met zijn kenmerkende enthousiasme. Als dagvoorzitter of webinar host weet hij de optimale condities te creëren waarin andere gaan excelleren.

Een (dag)vullend programma of een webinar vraagt om een gedegen voorbereiding. Inhoud, programma, locatie en sprekers dienen optimaal op het doel van de dag zijn afgestemd.
Dat geeft deelnemers, sprekers, bezoekers extra energie.


Maarten over deze rol: "Het zijn condities creëren waarin andere mogen excelleren."

Wat zeggen anderen over Maarten in deze rol...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Techniek Nederland
“Maarten heeft het dagvoorzitterschap van een serie ondernemersbijeenkomsten van onze vereniging op uitstekende wijze verzorgd. Hij weet het publiek op een energieke en speelse manier bij de dag te betrekken en geeft hen en de sprekers de aandacht die zij verdienen. Om de doelstellingen van de bijeenkomst te behalen, is Maarten meer dan graag betrokken bij de voorbereiding van het programma. Zonder het doel uit het oog te verliezen heeft hij de flexibiliteit om van de oorspronkelijke aanpak af te wijken als de situatie daar om vraagt. Hij regisseert de bijeenkomst tot een succes, zonder zelf de hoofdrol op te eisen. Kortom, Maarten is een professionele dagvoorzitter die ik iedereen van harte aanbeveel!”
Techniek Nederland
Ms. Nameless
Add Your Stars
FHI | Branche GebouwAutomatisering
“Tijdens de Nationale Conferentie GebouwAutomatisering heeft Maarten de rol van dagvoorzitter op zich genomen en daarmee een belangrijke bijdrage geleverd en de conferentie naar een kwalitatief hoger niveau getrokken. Maarten is professioneel, ontzettend creatief en betrokken, ook in de gehele voorbereiding naar de dag toe. Met verrassende creatieve uitspattingen heeft hij luchtige energizers ingebouwd, constant links gezocht naar het thema van de dag, het doel van de conferentie niet uit het oog verloren en tegelijkertijd de aanwezigen betrokken. Professionele omgang met sprekers én bezoekers, flexibel en heel prettig in omgang. Heel mooi om te zien hoe Maarten in zijn element is in zijn rol, dat enthousiasme draagt hij over. Niet voor niets hebben bezoekers in de enquête expliciet het commentaar ‘complimenten voor de dagvoorzitter’ en ‘leuke host’ gegeven. Volledig mee eens, Maarten heel erg bedankt!”
FHI - Branche Gebouwautomatisering
Ms. Nameless
Add Your Stars
Maarten van der Boon

Spreker

Regelmatig krijgt Maarten de vraag om zijn visie en ervaringen te delen. Als de  agenda het toelaat
 zegt hij daar altijd ja op. Niets is leuker dan voor én mét het publiek kennis te delen.
 Als spreker geeft Maarten energieke en inspirerende presentaties over
de volgende onderwerpen:

 • Domotica
  Vanuit het perspectief van de bouw- en installatieketen
   over systeemintegratie, standaarden, structuur, cultuur en processen;
 • Zorgdomotica / eHealth
  Vanuit het perspectief van de professionele zorgverlener alsook vanuit de cliënt of eindgebruiker.
  Over de toepassing van zorgtechnologie / eHealth in de woon- en/of zorgomgeving.
  Zowel in een intramurale als extramurale zorgomgeving. 
 • Social media
  Vanuit het perspectief ondernemer en het bedrijf. Met aandacht voor
  de bedrijfskundige en sociologische verandering;
 • Zorgtechiek
  Twee werelden die elkaar nodig hebben. Waar taal- en cultuurbarrières zijn.
  Waarin voor de techneut techniek 0 of 1 is. En voor de zorgverlener de zorg mensenwerk is;
 • Marketing- en communicatie basics
  Eenvoudige MVSO ontwikkeling vanuit een laagdrempelig proces.
  Over business developement en innovatie
  Met aandacht voor de mensen die ‘het moeten doen’.
 • LEGO® SERIOUS PLAY®
  De kracht van een 3D methodiek in het beantwoorden van allerlei vragen. 

Wat zeggen anderen over Maarten in deze rol...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Hogeschool Zuyd
“Maarten is een begenadigd spreker. Tijdens zijn lezing over netwerken bij ons op Zuyd Hogeschool wist hij het publiek te boeien en op een vrolijke manier te voorzien van relevante informatie. Achteraf heb ik vele positieve reacties gehoord van de studenten maar ook van bezoekende vertegenwoordigers van bedrijven waar we veel contact mee hebben. Als je een goed verzorgde prettige maar vooral ook humorvolle presentatie zoekt op het vakgebied netwerken, domotica, etc dan is Maarten je man.”
Hogeschool Zuyd
Ms. Nameless
Add Your Stars
ZorgSpectrum

"Wat een ongelofelijke motivator is Maarten van der Boon. Als deelnemer van de BRICKS-2-RESULTS workshop ben ik onder de indruk van de manier hoe Maarten mensen verbindt, enthousiasmeert en waardeert. De eenvoud waarmee hij mensen kan laten nadenken op verschillende thema's is verbluffend. Nooit gedacht dat ik met het bouwen van LEGO zoveel inzicht kon krijgen."

Zorgspectrum
Ms. Nameless
Add Your Stars
ISSO
“Maarten van der Boon heeft als deskundige op het gebied van de toepassing van sociale media in je bedrijf een mooie bijdrage geleverd aan het ISSO najaarsoverleg. Zijn enthousiasme helpt om je bewust te maken van de mogelijkheden die SoMe bieden in een bedrijfsomgeving, en ook welke keuzes je kunt en moet maken. Hij weet zijn ervaringen goed over te brengen op het publiek, ondersteund met een mooi presentatie.”
ISSO
Ms. Nameless
Add Your Stars
een congresbezoeker

"Ik heb Maarten leren kennen als iemand die bevlogen is over de mogelijkheden die techniek met zich meebrengt. Hij is tegelijkertijd is staat om de vertaling te maken naar wat dit voor jou persoonlijk en je bedrijf kan betekenen. Hierbij worden door hem indringende vragen gesteld waar je niet altijd een exact (technisch) antwoord op hoeft te hebben. Het stemt je tot nadenken, wat leidt tot persoonlijke groei."

Bezoeker
Ms. Nameless
Add Your Stars