STEM imc maakindustrie bouw installatie

Met STEM blijf jij bij

Verdiep je kennis via masterclasses

STEM van de Master met diverse experts
Datum : donderdag 16 december 2021

Tijd       : 15.00 - ca. 17.00 uur

Locatie: MS-TEAMS

STEM van de Master - #8 wordt een online round table met experts en voor jouw vragen over duurzaamheid & circulariteit

Voor de laatste STEM van de Master uit ons vierluik dit  jaar over de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit stond  een bijeenkomst op locatie gepland op donderdag 16 december. We hadden daarvoor Joline Frens uitgenodigd die je op speelse wijze wilde laten inzien welke stappen je op weg naar een duurzaam en circulair verdienmodel kunt zetten. 


Maar het 'game' van Joline leent zich eigenlijk het beste voor een bijeenkomst waar je ook letterlijk rond de tafel met elkaar kunt werken en discussiëren. De aangescherpte coronamaatregelen maken een dergelijke sessie nu onmogelijk. Daarom verschuiven we deze naar een datum in het voorjaar 2022. Weten wanneer? Laat een bericht achter via onderstaande button.

Houd me op de hoogte over de nieuwe datum van de STEM van de Master met Joline
Round table online

Tijdens deze round table zullen Gabby van Meer (strategisch duurzaam ontwikkelen), Reinier de Nooij (duurzaam en circulair is meetbaar) en Marcel van Enckevort (creating sustainable business) ingaan op de vragen die jij en andere deelnemers hebben. Tevens gaan ze met jou en de andere deelnemers  in discussie over een door henzelf in te brengen stelling rond de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit. Die discussie helpt je om jouw mind omtrent die businesskanten en -kansen op te maken of aan te scherpen.


Deelnemen?
Interesse in deelname aan deze aangepaste vierde masterclass uit ons vierluik? Kijk dan bij ons speciale aanbod onderaan deze pagina of meld je direct aan via de button 'ik wil deelnemen'.Speciaal aanbod deelname STEM van de Master 

bijeenkomsten najaar 2021

Neem deel aan de afsluitende verdiepende round  table uit ons vierluik
met masterclasses over de businesskanten & -kansen van circulariteit!

 En kijk met ons speciale aanbod ook de twee voorgaande terug.

arrow_drop_up arrow_drop_down