STEM imc maakindustrie bouw installatie

Ook na de zomer weer wekelijks het STEMmingscafé?

Laat je stem erover horen via deze stemmingspeiling!

Fijn dat je deelneemt aan deze stemmingspeiling over het STEMmingscafé 

Eerlijk is eerlijk: het kost best wel veel tijd en energie om een STEMmingscafé te organiseren en relevante onderwerpen voor te bereiden of sprekers te regelen. En de belangstelling is minder groot dan voorheen. 


We weten zelf ook nog niet of en hoe we verder gaan met het STEMmingscafé na de zomer. Laat daarom via dit formulier je stem horen. Alvast bedankt voor je medewerking. Want jouw stem telt bij onze overwegingen.


De STEM Community extra's

Ontvang direct voordeel bij opleidingen

Met een inschrijving voor een opleiding ben je voor 15 maanden (i.p.v. 12 maanden) deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community. Naast dit voordeel, ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving voor een inspiratiesessie, workshop of opleiding ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain community programma houdt ook in dat je  - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland.

Al deelnemer in de STEM Community?

Ben je deelnemer in het eXplain of eXpand programma en je schrijft je in voor een opleiding dan geldt het community tarief voor jou.