We mogen weer meer, er kan meer en er gebeurt meer!

We mogen weer meer, er kan meer en er gebeurt meer!

We mogen weer meer, er kan meer en er gebeurt meer! En daarom dit bericht.

Zo mogen er meer mensen deelnemen aan de  STEM van de Master op woensdag 13 oktober bij Interface in Scherpenzeel. En is er zelfs gelegenheid om vooraf een rondleiding te krijgen.

Natuurlijk is er vrijdag 1 oktober weer een STEMmingscafé. Start 5 oktober de STEM-opleiding Business Development in technische B2B; waar je nog aan deel kunt nemen met een last minute aanbod.

En, kun je voor de herfstvakantie nog deelnemen aan twee (gratis) online inspiratiesessies. Over deze en nog wat andere zaken lees je meer in dit bericht. Ook waar je meer info vindt en hoe je deel kunt nemen.

STEM van de Master
De STEM van de Master op woensdag 13 oktober is de tweede van ons vierluik dit najaar over de businesskanten en -kansen van duurzaamheid en circulariteit.

Overigens werd recent bekend dat nu er weer meer mag, ook een mogelijkheid is voor een rondleiding bij Interface. Bij deze producent van tapijttegels vormt duurzaamheid en circulariteit inmiddels de leidraad voor het business model. Interessant daarom eens een kijkje te nemen hoe Interface dit samen met ketenpartners organiseert en wat de visie en drivers hierachter zijn.

Op 23 september gaf Gabby van Meer tijdens de eerste STEM van de Master een doorkijkje in duurzame impact op organisaties.

Van harte welkom!
Erick Wuestman
laat op woensdag 13 oktober zijn STEM horen hoe je als onderdeel van een supply chain invloed hebt op de duurzame en circulaire prestaties van jezelf, je leveranciers en je afnemers vanuit het thema: Duurzaam en circulair impact realiseren met (toe)leveranciers.

Via deze link vind je meer informatie,. Ook over de rondleiding, hoe je kunt aanmelden voor deelname en de opname van de eerste masterclass toch nog kunt bekijken. Welkom in Scherpenzeel of online. Want je kunt ook via livestream deze masterclass volgen

Je voorkeur voor deelname op locatie of online kun je aangeven bij je aanmelding voor deelname aan deze STEM van de Master en eventueel de rondleiding. Direct aanmelden kan via deze link.


Laat je inspireren
Wil je eerst nog wat inspiratie opdoen voordat je besluit deel te nemen aan de aankomende masterclasses over duurzaamheid? Lees dan het recente blog van Willem de Vries: Duurzaamheid en circulariteit bieden businesskansen. Juist ook in sectoren die als ‘vervuilend’ gezien worden.

Leer meer over Business Development in technische B2B
De combinatie van marketing, innovatie, sales en communicatie vormen de kern van Business Development. Ook in een technische of industriële B2B-omgeving.

De STEM-opleiding 'Business Development in technische B2B' is speciaal ontwikkeld voor professionals en vakspecialisten die werkzaam zijn in een technische omgeving.

Bekijk hier meer informatie over dé Business Development opleiding voor technici op HBO+/WO-niveau en hoe je met een last-minute aanbod hier nog aan deel kunt nemen. Reageer wel snel want de opleiding start al dinsdag 5 oktober.

Online inspiratiesessies
Het hele overzicht van workshops, opleidingen/trainingen en onze (gratis) online inspiratiesessies, is te vinden op onze website.

We lichten er graag twee kort voor je uit waar je nog voor de herfstvakantie (gratis) online aan kunt deelnemen en inspiratie mee op kunt doen:

  1. Donderdag 7 oktober: Wat zijn 'the moments of truth' voor jouw B2B klanten?
  2. Dinsdag 12 oktober: Hoe ga je de communicatie aan en werf je nieuwe klanten met LinkedIn?

     En vrijdag is er weer een STEMmingscafé!

    Je bent ook (weer) van harte welkom vrijdag 1 oktober van 13.30 tot 14.30 uur tijdens het STEMmingscafé. Dan gaan we samen met auteur en marketingjuriste Charlotte Meindersma in discussie of ‘eerlijke marketing wel bestaat’. Kom je ook weer aanwaaien?

Je kunt ook direct via deze deelnamelink vrijdag online komen aanwaaien!
Met vriendelijke groet,
STEM Industrial Marketing Community


Maarten van der Boon & Willem de Vries


E secretariaat@stem-imc.com
T +31 (0)6 204 275 84
I stem-imc.com

De oorsprong van STEM-imc gaat terug naar de oprichting in 1987 van Stichting Techniek En Marketing. Een stichting voor en door het industriële bedrijfsleven. Rond 2008 is de stichting beëindigt en zijn haar activiteiten voortgezet vanuit de huidige bv. En daarmee is gebleven de kennis en informatie over dit specifieke deel van het vakgebied marketing. In de jaren die volgde, is het kennisgebied uitgebreid naar business development, sales en innovatie in de maakindustrie.Het huidige STEM-imc biedt diensten en netwerken om de commerciële slagkracht van technische bedrijven in de maakindustrie, bouw en installatiesector te verhogen.
Reactie plaatsen