STEM imc maakindustrie bouw installatie

Workshop: koploper worden door kansen te benutten

Kom in een halve dag meer te weten hoe kopzorgen voorkomt en koploper wordt

Workshop - donderdag 27 juni

De dynamiek binnen en rond (technische) bedrijven is groot. Managers hebben daarbij te maken met zaken die 'vandaag en morgen' spelen. Maar ook met ontwikkelingen in de wereld rondom hun bedrijf en die van hun klanten die razendsnel veranderen.


Gebeurtenissen die invloed hebben op de eigen bedrijfsvoering en die van (potentiële) afnemers. Welke ontwikkelingen vormen daarbij een bedreiging? En welke bieden kansen? En zijn er zelfs ontwikkelingen waarmee je koploper kunt worden in jouw markt?  

Doel workshop
In deze workshop van een halve dag gaan we met elkaar aan de slag gaan om (nog meer) inzichten te krijven in ontwikkelingen in de omgeving waarin jouw technische B2B bedrijf opereert. En naar ontwikkelingen in de markten en omgeving waarin jouw (potentiële) klanten actief zijn. Zaken die van invloed zijn op de business development van jouw afnemers en die kansen bieden voor jouw bedrijf om koploper te worden.  

De volgende thema's komen daarbij aan bod:

  •  Ontwikkelingen op economisch, (geo)politiek, technologisch gebied. 
  •  Maar ook andere gebieden met invloed op jouw bedrijf (en dat van afnemers).
  •  Een eerste analyse van kansen en bedreigingen voor de eigen organisatie.
  •  Stappen om koploper te worden door kansen te benutten.

Leerresultaat
Na deze workshop heb je voldoende input om samen met collega's een goede analyse te maken van kansen en bedreigingen vanuit ontwikkelingen in de extrene omgeving van jullie bedrijf. En handvatten om volgende stappen te ondernemen om de meest kansrijke ontwikkelingen voor jouw organisatie te benutten en daarmee koploper te worden. 


Prijs & facturatie

Deelname aan deze workshop bedraagt € 345,00 exclusief 21% btw (per persoon). Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Wil je met meer mensen vanuit een bedrijf deelnemen aan deze workshop? Neem dat contact op voor de mogelijkheden via onderstaande button.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 295,00 exclusief 21% btw.

Details van deze workshop op OPEN inschrijving:

Aantal deelnemers: 

Minimaal 5, maximaal 12.

Datum:

Deze workshop wordt bij voldoende deelnemers gehouden op de aangegeven datum.

Start- en eindtijd:

De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 

Locatie

De workshop wordt gehouden op een nog nader te bepalen locatie in Nederland. Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee of frisdrank en een kleine versnapering. Na afloop praten we na onder het genot van een drankje.

Deelnemen?

Wil je met meer mensen vanuit één bedrijf deelnemen aan deze workshop? Informeer dan naar de mogelijkheden en tarieven. Ook voor een in-company variant. 

Laat ons via onderstaande buttons weten hoe je deel wilt nemen.