STEM imc maakindustrie bouw installatie

OPEN workshop: De betekenis van 'waarde'

met de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode

Workshop: De betekenis van waarde

Wat is nu precies 'waarde' voor de afnemer of de klant van de klant. Om dat te ontdekken hebben we de workshop "De betekenis van waarde" opgezet. Krijg waardevolle inzichten door je hoofd en handen te verbinden. Want tijdens deze workshop ga je aan de slag met de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.


Doel workshop
In een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) gaan wij aan de hand van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode nadenken over het begrip waarde, haar context en impact op je business. Het doel van deze workshop is tweeledig:

  • Door met en van elkaar te leren wat waarde is en hoe je het herkent;
  • Kennis te maken met de 3D kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®.


Leerresultaat

Na de workshop heb je voldoende basiskennis om 'waarde' te begrijpen en te herkennen. 


Prijs & facturatie

Deelname aan deze workshop bedraagt € 245,00 exclusief 21% btw. Je ontvangt de factuur na inschrijving, deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan. Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 145,00 exclusief 21% btw.


Details van deze workshop op OPEN inschrijving:

Aantal deelnemers: 

Minimaal 5, maximaal 12.

Datum:

Bij aanmelding van het minimale aantal deelnemers, ontvang je via een datumprikker een aantal data-opties waarmee we onderling de datum afstemmen. Deze workshop wordt gehouden op een doordeweekse dag.

Start- en eindtijd:

De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. 

Locatie & verblijf:

De workshop wordt gehouden op een locatie in het midden van Nederland. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee of frisdrank en een kleine versnapering. 

Workshop Lego Serious Play
€ 350,-
€ 245,- / € 145,- exclusief btw

Wat betekent  'waarde' in de technische B2B? 

Wat is nu precies 'waarde' voor de afnemer of de klant van de klant. Om dat te ontdekken hebben we de workshop "De betekenis van waarde" opgezet. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.

Over LEGO SERIOUS PLAY Methode

De kracht van 3D in je organisatie

Grote kans dat je er in je jongere jaren mee hebt gespeeld: LEGO®. En mogelijk herinner je je nog dat alle creativiteit en fantasie los kwam. De mooiste bouwwerken ontstonden uit de 1001 steentjes. Die 'vibe' ontstaat ook bij LEGO SERIOUS PLAY en helpt in het inzichtkrijgen en beantwoorden van allerlei ontwikkelvragen.


Een breed toepasbare methode

LEGO SERIOUS PLAY is de methode in strategie- en visieontwikkeling, teamvorming het opzetten van plannen of het inzicht krijgen in innovatie. De kracht van LEGO SERIOUS PLAY is 100% deelname van iedereen aan de tafel. Iedere deelnemer in een workshop is in staat om zijn of haar kennis en mening in te brengen. En dat met behulp van de bekende Deense bouwsteentjes waarmee ideeën in 3D worden uitgebouwd. 


Aantoonbaar effectief én ook nog eens 'fun': serious fun

LEGO SERIOUS PLAY is een onderbouwde, bewezen en zeer effectieve methode. Onder leiding van een deskundige facilitator ontstaan  op tafel uitgebouwde én zichtbare antwoorden op allerlei vraagstukken. Daarnaast is de methode laagdrempelig: het sluit aan op én verbind iedereen. Wat de kennisachtergrond, functie- of ervaringsniveau, leeftijd of opleiding dan ook is.

Elkaar boeien, motiveren en binden met LEGO is ontwapenend. Het geeft vorm en inhoud aan ieders verbeelding. Het verbindt elkaars kijk op onderwerpen. Het verbindt elkaar. Zo geeft de kracht van 3D zichtbaar resultaat! 


LEGO verbindt hoofd en handen naar een gemeenschappelijke taal.

LEGO® SERIOUS PLAY®

in vier basisstappen

LEGO SERIOUS PLAY / vraag

VRAAG
Een duidelijke vraag of opdracht vanuit
de facilitator.

LEGO SERIOUS PLAY / bouw

BOUW

Het (uit)bouwen van een antwoord door

iedere deelnemer apart of samen.

LEGO SERIOUS PLAY / deel

DEEL

Het onderling delen van 'jouw verhaal' 

bij het bouwwerk.

LEGO SERIOUS PLAY / leer

LEER

Het reflecteren op wat er gebeurt en gedeeld is.
LEGO SERIOUS PLAY / bricks-2-result workshop
LEGO SERIOUS PLAY / certified facilitator Maarten van der Boon

Gecertificeerde methode

Maarten van der Boon is certified facilitator in de LEGO SERIOUS PLAY Methode. 

Als gecertificeerde facilitator mag hij de methode toepassen in :

  • Strategieontwikkeling 
  • Teamontwikkeling
  • Coaching
  • Business Model Canvas
  • Design Thinking
Workshop Lego Serious Play
€ 350,-
€ 245,- / € 145,- exclusief btw

Wat betekend 'waarde' in de technische B2B? 

Wat is nu precies 'waarde' voor de afnemer of de klant van de klant. Om dat te ontdekken hebben we de workshop "De betekenis van waarde" opgezet. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.