STEM imc maakindustrie bouw installatie

Welkom bij het wekelijkse STEMmingscafé

Dé wekelijkse online VrijMiBo voor managers & professionals in technische B2B

Leuk dat je deel wilt nemen aan het  STEMmingscafé

Welkom bij het online STEMmingscafé. Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 14.45 uur. We hopen dat je de smaak na je eerste bezoek te pakken hebt en vaker aan komt waaien. Deelnemen is onderdeel van het gratis eXplore programma. Daarmee kun je zolang jij wilt op een laagdrempelige wijze ontdekken, verkennen en kennismaken met STEM-imc, haar activiteiten en aspecten van business development in een technische B2B-omgeving.


De STEM Community extra's

Ontvang direct voordeel bij opleidingen

Met een inschrijving voor een opleiding ben je voor 15 maanden (i.p.v. 12 maanden) deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community. Naast dit voordeel, ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving voor een inspiratiesessie, workshop of opleiding ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain community programma houdt ook in dat je  - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland.

Al deelnemer in de STEM Community?

Ben je deelnemer in het eXplain of eXpand programma en je schrijft je in voor een opleiding dan geldt het community tarief voor jou.