STEM imc maakindustrie bouw installatie

mijnSTEM
Het besloten community platform voor eXplain/eXpand deelnemers 

Bekijk hier informatie op het besloten community platform

mijnSTEM is het besloten community en leerplatform voor deelnemers aan het eXplain/eXpand programma en STEM-opleidingen. Hier kun je informatie, sheets en opnames bekijken. En vinden deelnemers aan STEM-opleidingen in de online leeromgeving modulebeschrijvingen en informatie over de voorbereidingen hiervoor:


  • Wil je informatie/sheets inzien of opnames terugkijken van het  STEMmingscafé en/of STEM van de Masterbijeenkomsten. Klik dan hier >

  • Online leeromgeving - alleen toegankelijk voor deelnemers aan de opleiding Business Development in technische B2B (jaargang 2023-2024).

De STEM Community extra's

Ontvang direct voordeel

Met je inschrijving ben je standaard voor 1 jaar deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community.  Je eerste voordeel is het community tarief van de opleiding en daarnaast  ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain programma houdt ook in dat je
 - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland. Lees hier hoe je kunt aanwaaien.

Al deelnemer in de Community?

Ben je deelnemer in het eXplain of eXpand programma en je schrijft je in voor een opleiding dan geldt het community tarief voor jou.