STEM imc maakindustrie bouw installatie

Maarten van der Boon - Associate Partner

"De marketeer is een verbinder."

Maarten van der Boon Partner STEM-imc

Maarten van der Boon (1973) is actief in de wereld van onderwijs, zorg en technologie. Sinds 2018 is hij als associate partner en docent actief voor STEM-imc. Naast zijn bijdragen aan onze organisatie is hij als marketing manager verbonden aan zorgorganisatie De Zorg van Toen en als docentcoach aan de Christelijke Hogeschool Ede.

 

Schakel Maarten in als dagvoorzitter, spreker of facilitator in LEGO® SERIOUS PLAY® . 


Als manager Mens en Organisatie bij zorgorganisatie De Zorg van Toen is hij verantwoordelijk voor de domeinen Organisatie (structuur en processen), Innovatie (dienst- en conceptontwikkeling /  kantoor - en zorg ICT) en Marketing & Communicatie. Voor de opleiding HBO-ICT aan de Christelijke Hogeschool Ede is hij als docentcoach werkzaam. Hij begeleidt ICT-studenten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en doceert hij in het vak Business Modelling en Proces Management.

In zijn dagelijkse praktijk maakt Maarten volop gebruik van LEGO®. Hij is gecertificeerd facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode (certificatie: Basics, Business Model Canvas en Design Thinking). Er zijn diverse mediapublicaties van zijn hand te vinden en hij is een gevraagd spreker. Op enthousiaste, kritische en verrassende wijze inspireert hij zijn publiek over kansen en mogelijkheden die technologie biedt in de woon-, werk- of zorgomgeving. En dat zonder in de techniek te duiken.

Maarten heeft ruime ervaring opgedaan bij technisch dienstverlener Leertouwer b.v. in Barneveld. In zijn verantwoordelijkheid als manager R&D en innovatie en tevens lid van het managementteam en daarvoor als hoofd communicatie & marketing. Bij onder andere brancheorganisatie Techniek Nederland en maatschappelijke non-profit organisaties heeft hij verschillende bestuursfuncties vervuld. Binnen de technologiesector heeft hij gedegen kennis en bekendheid opgebouwd in onderwerpen als woning- en gebouwautomatisering (domotica), ICT, zorg- en cognitieve technologie. 

Op analytische en creatieve wijze benadert Maarten onderwerpen steeds vanuit het kruispunt mens, functionaliteit en technologie.

maarten-van-der-boon-lego-serious-play

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO SERIOUS PLAY is een internationale methodiek om diverse vraagstukken te beantwoorden vanuit 100% betrokkenheid en 100% draagvlak.
maarten-van-der-boon-business-development

Via het Business Model Canvas en het Value Proposition Canvas krijgt u gestructureerd inzicht in de kansen en mogelijkheden van nieuwe proposities.

Maarten van der Boon Spreker
Inspirerend en confronterend als spreker en de actieve meedenker en verbinder als dagvoorzitter. Geeft een energieke drive in en aan uw evenement.