STEM imc maakindustrie bouw installatie

Maarten van der Boon - Partner

"De marketeer is een verbinder."

Maarten van der Boon Partner STEM-imc

Bevlogen, creatief en verbindend

Maarten van der Boon (1973) is actief in de wereld van onderwijs, techniek en technologie.
Naast zijn bijdrage als partner in STEM-imc is hij als manager Mens & Organisatie verbonden aan zorgorganisatie de Zorg van Toen en is hij als  docent Business & IT verbonden aan de Christelijke Hogeschool Ede in Ede.

 

Schakel Maarten in als dagvoorzitter, spreker of facilitator in LEGO® SERIOUS PLAY® . 


In zijn dagelijkse praktijk maakt Maarten volop gebruik van LEGO®. Hij is gecertificeerd facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode (certificatie: Basics, Business Model Canvas en Design Thinking). Er zijn diverse mediapublicaties van zijn hand te vinden en hij is een gevraagd spreker. Op enthousiaste, kritische en verrassende wijze inspireert hij zijn publiek over kansen en mogelijkheden die technologie biedt in de woon-, werk- of zorgomgeving. En dat zonder in de techniek te duiken.

Maarten heeft ruime ervaring opgedaan bij technisch dienstverlener Leertouwer b.v. in Barneveld. In zijn verantwoordelijkheid als manager R&D en innovatie en tevens lid van het managementteam en daarvoor als hoofd  communicatie & marketing. Bij onder andere  brancheorganisatie Techniek Nederland en maatschappelijke non-profit organisaties heeft hij verschillende bestuursfuncties vervuld. Binnen de technologiesector heeft hij gedegen kennis en bekendheid opgebouwd in onderwerpen als woning- en gebouwautomatisering (domotica), ICT, zorg- en cognitieve technologie. Hij benadert deze onderwerpen steeds vanuit het kruispunt mens, functionaliteit en techniek.

Schakel Maarten in voor bijvoorbeeld...

maarten-van-der-boon-lego-serious-play

LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO SERIOUS PLAY is een internationale methodiek om diverse vraagstukken te beantwoorden vanuit 100% betrokkenheid en 100% draagvlak.
maarten-van-der-boon-business-development

BUSINESS MODEL CANVAS

Via het Business Model Canvas en het Value Proposition Canvas krijgt u gestructureerd inzicht in de kansen en mogelijkheden van nieuwe proposities.

Maarten van der Boon Spreker

SPREKER | DAGVOORZITTER

Inspirerend en confronterend als spreker en de actieve meedenker en verbinder als dagvoorzitter. Geeft een energieke drive in en aan uw evenement.
arrow_drop_up arrow_drop_down