13 februari 2014 
1 min. leestijd

Energie voor een ander: Spin for Life

Energie voor een ander: Spin for Life

Spin for Life BarneveldDeze blog wijkt volledig af van de onderwerpen waarover ik normaal schrijf. Op zaterdag 22 maart ga ik samen met enkele collega’s een sportieve uitdaging aan: Spin for Life Barneveld. Minimaal 2 tot maximaal 4 uur intensief spinnen (fietsen) om geld in te zamelen voor Villa Joep. Dit is een stichting die zich actief inzet voor kinderen met neuroblastoomkanker. 
Energie voor een ander
Samen met zeven andere collega’s doe ik mee aan dit evenement. Momenteel zijn we volop aan het trainen. Iedere maandag staan we een uur lang in de spinpedalen. Met uw hulp ga ik een persoonlijke uitdaging aan: dit 22 maart keer 4 te doen. Energie voor een ander!
€ 1.200 sponsorgeld = 4 uur spinnen
Wilt u ons en mij helpen? Via deze weg vraag ik u om € 5,00 (…meer mag altijd ) over te maken op bankrekening NL34 RABO 0150377185 onder vermelding van ‘SFL2014 Barneveld – Maarten’. De bankrekening staat op naam van Leertouwer b.v.
spinningfietsGraag koppel ik uw ondersteuning aan een persoonlijke uitdaging. Wanneer ik vanuit mijn netwerk over de € 1.200,00 aan sponsorgeld ophaal, beloof ik plechtig voor de maximale 4 uur te gaan. Ik stel uw ondersteuning zeer op prijs. Heeft u vragen, stel ze mij gerust.
Ook meedoen?
Bent u zelf ook een actief spinner en spint u liever actief mee? Voor € 120 fiets u mee in ons team. Wij zorgen voor de fiets, het team en de PR. Maar bovenal een gezellige dag!
Spin for Life in Barneveld
Spin for Life is een landelijk evenement. In Barneveld wordt dit evenement georganiseerd door Sport- en Squashclub Do-it (www.sportclubdo-it.nl). Het event wordt 22 maart gehouden op het Raadhuisplein van Barneveld van 11.00 uur tot 15.00 uur. U kunt een bezoek dus gezellig combineren met een bezoek aan het veelzijdigste koopcentrum van midden Nederland. Wilt u meer lezen over Spin-for-Life Barneveld, bezoek de speciale actiewebsite.
 

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen