30 september 2014 
0 min. leestijd

Energiebesparing zorgt voor netvervuiling

Energiebesparing zorgt voor netvervuiling

 

Energiebesparing zorgt voor netvervuilingOnderstaande blog “Energiebesparing zorgt voor netvervuiling” is geschreven door mijn collega Henry Lootens. Op zijn website www.passievoorenergie.nl leest u nog meer blogs van hem. In deze blog legt hij op creatieve wijze netvervuiling uit.

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen