STEM imc maakindustrie bouw installatie

mijnSTEM
Aanvragen terugkijken STEM van de Master en/of STEMmingscafé 

Laat via onderstaand formulier aan ons weten welke opname je terug wilt kijken

Op dit moment kunnen we je via mijnSTEM niet automatisch een overzicht geven van de opnames die je terug kunt kijken. Daardoor is het ook niet mogelijk om zelf die opname te zoeken en direct aan te klikken om terug te kijken.

Omschrijf daarom in onderstaand formulier zo goed mogelijk (datum, titel, spreker of een omschrijving van het thema) van welk STEMmingscafé en/of welke STEM van de Master je de opname wilt terugkijken. Je kunt verschillende opnames via dit formulier opvragen.

We sturen je zo snel mogelijk de betreffende opname. Dit is wel een handmatig proces en kost wellicht wat langer de tijd.
De STEM Community extra's

Ontvang direct voordeel

Met je inschrijving ben je standaard voor 1 jaar deelnemer in het eXplain programma van de STEM Community.  Je eerste voordeel is het community tarief van de opleiding en daarnaast  ontvang je nog meer voordelen.

Blijf geïnspireerd

Na je inschrijving ontvang je elke twee weken een krachtige inspiratiemail met relevant nieuws en een prikkelende blog.

Een abonnement op LINK Magazine

Het eXplain programma houdt ook in dat je
 - zolang je deelnemer blijft - tien keer per jaar het LINK Magazine ontvangt. (t.w.v. € 79,50 per jaar)

Het STEMmingscafé

Ontmoet elke vrijdagmiddag van 13.30-14.30 uur je vakgenoten in het online café. Het STEMmingscafé is dé VrijMiBo in marketingland. Lees hier hoe je kunt aanwaaien.

Al deelnemer in de Community?

Ben je deelnemer in het eXplain of eXpand programma en je schrijft je in voor een opleiding dan geldt het community tarief voor jou.