STEM imc maakindustrie bouw installatie

Boost je productiviteit met ChatGPT en Co-Pilot (Bing AI)

Deze workshop met open inschrijving verzorgen we in samenwerking met SnelcursusAI

Workshop 'Boost je productiviteit met ChatGPT en Co-Pilot' - woensdag 15 mei

Met ChatGPT en Bing AI kun je niet alleen alledaagse taken zoals het opstellen van een brief en het samenvatten van teksten heel simpel automatiseren. Maar ook gemakkelijk vertalingen maken en zelfs computercodes genereren.

Daarnaast kunnen ChatGPT en Bing AI ook helpen bij het opstellen van een plan, het schrijven van een artikel, een rapport of een persbericht. AI maakt ook het voorspellen van trends, het analyseren van grote hoeveelheden (productie)data en nog eindeloos veel meer. Niet voor niets neemt het gebruik van deze vorm van kunstmatige intelligentie razendsnel toe. Ook in een productie-omgeving.

Doel workshop
De 'Snelcursus ChatGPT en Bing AI' biedt de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om deze tools optimaal te benutten. In een halve dag tijd krijgen de deelnemers:

  •  onmisbare inzichten waarmee ze meteen aan de slag kunnen;
  •  handreikingen om de productiviteit met sprongen te verhogen!


Voor wie bestemd?
Deze workshop is relevant voor mensen met uiteenlopende functies: van administratief medewerker tot accountmanager, van klantenservicemedewerker tot marketeer, van financieel deskundige tot productontwikkelaar en van algemeen directeur tot operationeel verantwoordelijke. Kortom: iedereen binnen een organisatie.

Om deel te kunnen nemen, heb je alleen basiskennis van Windows of MacOS nodig.


Leerresultaat

Bij deze workshop maken deelnemers zowel kennis met ChatGPT als Bing AI. Dat is een belangrijk verschil met andere trainingen. Daarbij wordt vaak alleen ChatGPT gebruikt. Waar ChatGPT bijvoorbeeld heel sterk is in converseren, heeft Bing AI rechtstreeks toegang tot internet. Kennis van beide is dus onmisbaar.


Datum
Deze workshop wordt bij voldoende deelnemers gehouden op aangegeven datum en het daarbij genoemde tijdstip.

Andere datum?
Past deze datum niet in jouw agenda? Laat ons via het aanmeldformulier weten dat je op een andere datum deel wilt nemen!


Prijs & facturatie

De kosten voor deelname aan deze workshop: € 299,00 (exclusief 21% btw) per persoon. Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 249,00 exclusief 21% btw.

    Deelnemen aan deze snelcursus? Meld je hier direct aan!       

Details van deze workshop met open inschrijving:

Aantal deelnemers: 

Minimaal 5, maximaal 25

Start- en eindtijd:

De workshop start om 9.00 uur en duurt tot 12.30 uur. 

Locatie & verblijf:

De workshop wordt gehouden op een locatie centraal in Nederland. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee of frisdrank en een kleine versnapering. Na aanmelding ontvang je tijdig de adresgegevens.

Andere datum?
Wil je wel deelnemen maar past geen enkele van deze data? Laat het ons weten via het aanmeldformulier. Dan nodigen we je uit voor een volgende keer. En als dat ook niet lukt: voor weer een andere keer.

Ik wil graag op een andere datum deelnemen!

Boost je business met ChatGPT en BingAI
€ 299,- (community tarief € 249,-) exclusief btw

Waarom deze workshop snelcursus-ai? 

Deze workshop wordt verzorgd in samenwerking met snelcursusai.nl. Een organisatie die zich niet alleen richt op werken met ChatGPT maar juist ook BingAI. Daarnaast werken we met kleine groepen, dus veel meer persoonlijke aandacht en interactie dan bijvoorbeeld bij online-trainingen. Deze workshop is  up to date en bevat de laatste inzichten rondom ChatGTP en BingAI. Niet voor niets beoordelen deelnemers deze workshop met gemiddeld een 9,1!