STEM imc maakindustrie bouw installatie

Workshops bij STEM-imc

Wat wordt jouw leerdoel?

Workshop: klantpiramide biedt zicht op meer rendement bij bestaande klanten

Wat is nu precies 'waarde' voor de afnemer of de klant van de klant. Om dat te ontdekken hebben we de workshop "De betekenis van waarde" opgezet. Krijg waardevolle inzichten door je hoofd en handen te verbinden. Want tijdens deze workshop ga je aan de slag met de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.


Doel workshop
In een kleine groep (maximaal 12 deelnemers) gaan wij aan de hand van de LEGO® SERIOUS PLAY® methode nadenken over het begrip waarde, haar context en impact op je business. Het doel van deze workshop is tweeledig:

  • Door met en van elkaar te leren wat waarde is en hoe je het herkent;
  • Kennis te maken met de 3D kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®.


Leerresultaat

Na de workshop heb je voldoende basiskennis om 'waarde' te begrijpen en te herkennen. 


Prijs & facturatie

Deelname aan deze workshop bedraagt € 245,00 exclusief 21% btw. Je ontvangt de factuur na inschrijving, deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan. Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 145,00 exclusief 21% btw.


Details van deze workshop.

Aantal deelnemers: 

Minimaal 5, maximaal 12.

Datum:

Bij aanmelding van het minimale aantal deelnemers, ontvang je via een datumprikker een aantal data-opties waarmee we onderling de datum afstemmen. Deze workshop wordt gehouden op een doordeweekse dag.

Start en overige data
De start van deze workshopserie staat gepland op woensdag 25 mei. 

De tweede en derde sessie zijn op woensdag 15 juni en woensdag 6 juli. 

Tijdens een terugkomdag op woensdag 2 november delen alle deelnemers hun vorderingen en scherpen we op basis van de ervaringen de plannen voor 2023 aan.

Start- en eindtijd:

De workshop start om 9.30 uur en duurt tot 12.30 uur. 

Locatie & verblijf:

De workshop wordt gehouden op een locatie in het midden van Nederland. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee of frisdrank en een kleine versnapering. 

Workshop Lego Serious Play
€ 350,-
€ 245,- / € 145,- exclusief btw

Wat betekend 'waarde' in de technische B2B? 

Wat is nu precies 'waarde' voor de afnemer of de klant van de klant. Om dat te ontdekken hebben we de workshop "De betekenis van waarde" opgezet. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.