STEM imc maakindustrie bouw installatie

Roadmap naar een geslaagde beursdeelname

Workshop - inclusief online voortgangsbesprekingen

Workshop - donderdag 18 april 2024

Tijdens deze workshop helpen we je aan de hand van een duidelijke roadmap de deelname van jouw bedrijf aan een vakbeurs beter voor te bereiden, uit te voeren en na te bewerken. Cruciaal voor een geslaagde beursdeelname. Want die bestaat niet alleen uit een mooie stand en een paar gezellige beursdagen.

Doel workshop
Je krijgt meer inzicht in het belang van een goede voorbereiding en nabewerking van een beurs en wat dit voor de beursdagen zelf betekent. Aan de hand van een heldere roadmap ga je tijdens de workshop al aan de slag met:

  •  wat je met de beurs wilt bereiken en wat je daarvoor vooraf moet regelen;
  •  welke activiteit tijdens de beurs daarvoor van belang is;
  •  wat er nodig is om na afloop het succes van de beurs te verhogen.


Voor wie bestemd?
Deze workshop is relevant voor mensen die betrokken zijn binnen hun organisatie om een beursdeelname te organiseren of te coördineren. En meer willen halen uit hun volgende beursdeelname of van mening zijn dat er nog meer uit te halen valt.


Resultaat

Het resultaat van de workshop zelf is een aandachtspuntenlijst op basis van de roadmap waaraan je de komende tijd gaat werken. Je werkt dus aan een concreet stappenplan om een beter resultaat tijdens een volgende vakbeurs te behalen. 


Na afloop van de workshop maken we afspraken voor online individuele overlegmomenten om de voortgang te bespreken. Ook zullen nog enkele gezamenlijke online momenten plaatsvinden om ervaringen te delen en elkaar te inspireren.


Prijs & facturatie

Deelname aan deze workshop + online begeleiding bedraagt € 789,00 (excl. 21% btw per persoon). Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 689,00 exclusief 21% btw.

   Meld je hier aan voor deelname aan deze workshop  

Details van deze workshop met open inschrijving:

Aantal deelnemers: 

Minimaal 5, maximaal 15

Datum:

Deze workshop wordt bij voldoende deelnemers gehouden op de aangegeven datum.

Start- en eindtijd:

De workshop start om 9.00 uur en duurt tot 12.30 uur.


Aan het slot van deze workshop maken we afspraken voor individuele  (online) begeleidingsmomenten. 

Locatie:

De workshop wordt gehouden op een locatie centraal in Nederland (omgeving Utrecht). Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee of frisdrank en een kleine versnapering. Na aanmelding ontvang je tijdig de adresgegevens.

Speciaal secretaressedag aaanbod
Donderdag 18 april 2024 is het Secretaressedag. We weten dat in technische B2B bedrijven de organisatie van deelname aan een beurs/tentoonstelling tot het takenpakket van het secretariaat behoort.

Dan is deze workshop zeker de moeite waard om te volgen om nog meer rendement te halen uit de volgende beursdeelname van jouw bedrijf. En vanwege secretaressedag is dat nu extra voordelig. Want iedereen die aantoonbaar vanuit een secretariële functie de deelname van een bedrijf 

organiseert aan beurzen/tentoonstellingen bieden we nu  een korting € 100,-- aan op het normale tarief.

Deze korting geldt ook op het community tarief voor eXplain/eXpand deelnemers. 


Vermeld bij je aanmelding de code SCRD2024RBD

€ 789,- (community tarief € 689,-) exclusief btw

Waarom deelnemen aan deze workshop? 

Een deelname aan een beurs kost veel tijd en geld. Denk maar eens aan de kosten voor de standbemanning en de huur van de beursvloer en de bouw van een stand. Zonde als al die inspanningen niet tot het gewenste resultaat leiden. Ongeacht wat het doel van de beursdeelname is. Het succes van een beursdeelname gaat echter niet om de stand en de mensen die op de beurs namens jouw bedrijf aanwezig zijn. De start van een geslaagde beurs begint al ruim vooraf met de juiste voorbereidingen, een excellente uitvoering van de beursdagen zelf en een goed georganiseerde follow up van de contacten die tijdens de beurs gelegd zijn. En toch zien we in de praktijk dat aan al die aspecten doorgaans te weinig aandacht wordt besteed of te laat met de voorbereidingen gestart wordt. Deze workshop helpt je alle aspecten van een beurs goed in kaart te brengen aan de hand van een roadmap en de juiste stappen te zetten naar een geslaagde beursdeelname. 

Je kunt individueel deelnemen, met collega's of overleggen over een in-company traject.

Deelnemen?

Deze workshop verzorgen we ook in-company. 

Laat ons via onderstaande buttons weten hoe je deel wilt nemen.