STEM imc maakindustrie bouw installatie

Roadmap naar een vertrouwen winnende contentstrategie

Deze workshop over 'De big 5' vragen waar jouw klanten antwoord op willen hebben verzorgen we in samenwerking met Daniëlle Navas-Brandt (en ChatGPT)

Workshop - woensdag 5 juni 2024

Tijdens deze workshop helpen we je aan de hand van een duidelijke roadmap voor jouw contentstrategie waarmee je het vertrouwen weet te winnen van jouw klant.

Doel workshop
Je krijgt meer inzicht in het belang van het open en eerlijk beantwoorden van de vragen die jouw klanten en prospects hebben.

Een beproefde methode en helemaal van deze tijd waarin kopers online op zoek gaan naar atnwoorden op de vragen die ze hebben. En, die beschreven staat in de Nederlandse versie van het boek 'They Ask You Anser' van Daniëlle Navas-Brandt.

Tijdens de workshop gaan we samen met jou en ChatGPT op zoek naar de vragen waar jouw klanten antwoord op willen hebben voordat ze gaan kopen. Je ontdekt ze, ongeacht de sector waarin je opereert of specialisatie van jouw bedrijf: 

  •  'de Big 5' onderwerpen waar elke prospect antwoord op wil hebben;
  •  de mogelijkheden van ChatGPT om die vragen te ontdekken en aansprekende antwoorden te maken;
  •  hoe je vanuit die onderwerpen vertrouwen opbouwt bij klanten en prospects;
  • en hoe je deze content hiervoor inzet op jouw website en via social media.


Voor wie bestemd?
Deze workshop is relevant voor ondernemers, managers en sales- en mariketingprofessionals.


Resultaat

Het resultaat van de workshop zelf is een plan en een concrete lijst van onderwerpen die je direct kunt implementeren in jouw contentstrategie. 


Prijs & facturatie

De kosten voor deelname aan deze workshop: € 299,00 (excl. 21% btw per persoon). Je ontvangt de factuur na inschrijving. Deze dient vooraf aan de workshop te worden voldaan. Na afloop krijg je een door Daniëlle gesigneerd boek mee, waarmee je een mooi naslagwerk hebt en je verder in de methode kunt verdiepen.

Deelnemers aan het eXplain of eXpand programma van STEM Industrial Marketing Community profiteren en betalen slechts € 259,00 exclusief 21% btw.


      Kickstart hier jouw vertrouwen winnende contentstrategie!   

Details van deze workshop met open inschrijving:

Aantal deelnemers: 

Minimaal 5, maximaal 15

Datum:

Deze workshop wordt bij voldoende deelnemers gehouden op de aangegeven datum.

Start- en eindtijd:

De workshop start om 9.00 uur en duurt tot 12.30 uur.

Locatie & verblijf:

De workshhttps://stem-imc.com/aanmelden-workshop-roadmap-naar-een-vertrouwen-winnende-content-strategieop wordt gehouden op een locatie centraal in Nederland (omgeving Utrecht). Tijdens de workshop wordt voorzien in koffie, thee , water. Na aanmelding ontvang je tijdig de adresgegevens.

Met Daniëllle Navas Brandt en vanuit de They Ask You Answer methode
€ 299,- (community tarief € 259,-) exclusief btw

Waarom deelnemen aan deze workshop? 

De zoektocht van klanten en potentiële afnemers is sinds de komst van internet flink verandert. Een search via een zoekmachine is bijna voor iedereen de eerste stap in de zoektocht naar producten en diensten. En vooral naar antwoorden op vragen die jouw klanten en prospects hebben. En het bouwen aan vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip. Tijdens deze workshop geven we je de nodige inzichten hiervoor vanuit de beproefde methode die beschreven staat in het boek: They Ask You Anser.

Deze workshop verzorgen we dan ook in samenwerking met Daniëlle Navas-Brandt, auteur van de Nederlandse uitgave van dit boek en tevens gecertificeerd coach voor deze methode

Deelnemen?

Deze workshop verzorgen we ook in-company. 

Laat ons via onderstaande buttons weten hoe je deel wilt nemen.