03 november 2023 
0 min. leestijd

De arbeidsmarkt: kopzorgen voor managers in de techniek

De arbeidsmarkt: kopzorgen voor managers in de techniek

De arbeidsmarktkrapte zorgt voor de nodige kopzorgen en slapeloze nachten voor managers in de techniek. Die krapte zal niet snel oplossen. De sector kampt daarnaast ook nog een met het imago van technische beroepen en een te beperkte instroom van studenten in het technisch onderwijs.

Lees er meer over in de column die Willem de Vries er over schreef in Metaal Magazine en ontdek waarom nu handelen cruciaal is voor je bedrijf als werkgever en zakenpartner. En praat mee over mogelijke oplossingen elke derde vrijdagmiddag van de maand tijdens het STEMmingscafé. Klik hier voor de volledige column: 'De arbeidsmarkt: dossier voor nog jarenlang slapeloze nachten'.Over de schrijver
Ik ben een denker en doener. En op betrokken wijze zet ik mijn deskundigheid en inventiviteit in voor mensen en bedrijven. Zowel door hen te helpen vaardigheden te verwerven als bij de uitvoering van activiteiten. Noem het trainen en coachen. Net zoals ik dat doe bij de schaatssport waar ik mensen train en coach. De vergelijking met het bedrijfsleven: tijdens trainingen kun je vaardigheden aanreiken en laten oefenen. Tijdens de wedstrijd kun je als coach nog slechts een enkele aanwijzing geven. De sporter moet zelf de prestatie leveren. En dat geldt ook voor mensen in het bedrijfsleven. Ik help je graag beter te worden bij het uitvoeren van jouw business development activiteiten. Ook op deze plaats via blogs en artikelen. Doe er je voordeel mee om je eigen prestaties te verbeteren. En heb je toch nog vragen? Of tijdens de uitvoering een aanwijzing nodig? Neem gerust contact op.
Reactie plaatsen