Domotica 3.0 van technospeeltje tot serious business

Domotica 3.0 van technospeeltje tot serious business

In de recente uitgave van Scratch (no. 10), het relatiemagazine van StabiPlan, is een branchevisie van mij opgenomen over domotica. Het artikel is hier te lezen of klik op de onderstaande afbeelding.
Domotica 3.0 Branchevisie StabiPlan Scratch

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen