LEGO bij Barneveldse zwemvereniging DWK

LEGO bij Barneveldse zwemvereniging DWK

LEGO bij Barneveldse zwemvereniging DWK

Ik ben ervan overtuigd dat LEGO® SERIOUS PLAY® een bijzonder effectieve manier is om onderwerpen met 100% betrokkenheid en belang besproken te krijgen. Zowel binnen het bedrijf als daarbuiten, bijvoorbeeld in de sport.
Zo heb ik kortgeleden op uitnodiging een LSP-sessie mogen verzorgen bij de Barneveldse zwemvereniging DWK. Met een groep zwemmers – jongens en meiden tussen 14 en 25 jaar – en hun trainers nagedacht over het onderwerp zwemtraining in een workshop “mijn training en ik”. Mooie bouwwerken, verhelderende gespreken en (persoonlijke) inzichten waren de resultaten van twee uur intensief LEGO’n. De Barneveldse Krant plaatste een verslag:
Barneveldse Krant over LEGO bij DWK
 

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen