03 december 2014 
0 min. leestijd

Smart future: Installateur 2020

Smart future: Installateur 2020

smart future Uneto-VNI toekomst installateurOp uitnodiging van de regio’s Gelderland en Overijssel heb ik mijn visie over het installatiebedrijf of de installateur 2020 mogen delen onder de leden van Uneto-VNI. Al eerder heb ik hierover blogs geschreven, een korte greep:

 
Hieronder de presentatie die ik gebruikte tijdens de regioronde. Vanzelf nu zonder mijn gesproken woord. Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust via een reactie op deze blog of gewoon direct aan mij.
 

 
Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen