21 juli 2023 
0 min. leestijd

STEM podcast #2 - over de opleiding Business Development in technische B2B

STEM podcast #2 - over de opleiding Business Development in technische B2B

Podcasts: de geluidsbestanden die je via internet op je eigen tijd en plaats kunt luisteren. Ze zijn er in vele soorten en maten en over een breed scala aan onderwerpen.

En wat doe je dan als STEM Associate partner Ton Oosterwijk je vraagt om mee te werken aan een podcast over de opleiding Business Development in een technische B2B omgeving voor Bureau A15 ((Creatief bureau voor B2B Merkstrategie). En dat leidde tot inmiddels de tweede podcast over STEM.

Beluister hem hier:

Deze podcast kan ook beluisterd worden via Spotify of Apple podcast

Meer ontdekken over industriële marketing in de praktijk?
Business development in een technische B2B omgeving is een vak apart. Het gaat daarbij om te herkennen wat waarde is in de keten. Voor de klant van de klant van de klant dus. En hoe je waarde daarvoor creeert en levert. Daarom verzorgt STEM Industrial Marketing Community er een speciale opleiding over. Afgestemd op managers en professionals die werkzaam zijn in technische B2B bedrijven in de bouw, installatietechniek, high tech en maakindustrie.


Kom meer ontdekken en neem de proef op de som tijdens een proefcollege

 

Over de schrijver
Ik ben een denker en doener. En op betrokken wijze zet ik mijn deskundigheid en inventiviteit in voor mensen en bedrijven. Zowel door hen te helpen vaardigheden te verwerven als bij de uitvoering van activiteiten. Noem het trainen en coachen. Net zoals ik dat doe bij de schaatssport waar ik mensen train en coach. De vergelijking met het bedrijfsleven: tijdens trainingen kun je vaardigheden aanreiken en laten oefenen. Tijdens de wedstrijd kun je als coach nog slechts een enkele aanwijzing geven. De sporter moet zelf de prestatie leveren. En dat geldt ook voor mensen in het bedrijfsleven. Ik help je graag beter te worden bij het uitvoeren van jouw business development activiteiten. Ook op deze plaats via blogs en artikelen. Doe er je voordeel mee om je eigen prestaties te verbeteren. En heb je toch nog vragen? Of tijdens de uitvoering een aanwijzing nodig? Neem gerust contact op.
Reactie plaatsen