28 september 2015 
1 min. leestijd

Vitale zorg, flexibele technologie

Vitale zorg, flexibele technologie

Zoals u wellicht weet, werk ik bij technisch dienstverlener Leertouwer in Barneveld. Dagelijks ben ik – vanuit R&D en Innovatie – samen met collega’s actief in verschillende ontwikkelingen. Eén van de eerste projecten was op gebied van zorg. Een ontwikkeling met de naam Conview Care. Ons doel was – en is nog steeds – om zorg en technologie op een andere, vernieuwende manier bij elkaar te brengen. Om zo een bijdrage van betekenis te leveren aan “kwaliteit van leven”.
De praktijkervaringen
In Elspeet heeft Norschoten onlangs een kleinschalige verpleegomgeving geopend. De zorginstelling maakt voor haar zorg ook hier gebruik van Conview Care. De slimme oplossing die positief bijdraagt aan het het welzijn van cliënten en het zorgproces. En dat door een juiste mix van ondersteunende technologieën.

 
Andere ervaringen uit de zorg
Tijdens de Nationale Conferentie GebouwAutomatisering deelt Zorgcentrum Savelberg de beweegredenen om binnen hun zorg en gebouwautomatisering Conview Care in te zetten. En in de recente uitgave van Bouw & Uitvoering leest u de beweegredenen van Sint Jan de Deo.
Slimme technologie draagt bij
Ik ben ervan overtuigd dat doordachte technologie bijdraagt aan het doel waarvoor het ingezet wordt. Techniek is generiek, de toepassing maakt het specifiek. Wilt u daarover een met mij van gedachte wisselen? Maak een afspraak, dan zorg ik voor de koffie.
NB: Wilt u de Nationale Conferentie GebouwAutomatisering bijwonen?
Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van mij een toegangscode voor vrije toegang.
[contact-form to=’info@maartenvanderboon.nl’ subject=’Toegangscode NCGA2015′][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]
 

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen