Installatiebranche: stop met struisvogelen

Installatiebranche: stop met struisvogelen

Technologie van de toekomst, realiteit van het nu

Een automatische kraan of doorspoelend urinoir. Smart spiegels die de verkeersinformatie en inkomende e-mails vast laat zien, terwijl je je aan het scheren bent. De WC aan het IP om op deze wijze meer grip te krijgen op facilitaire kosten. Een paar willekeurige voorbeelden die aangeven dat ICT technieken met rasse schreden het W-domein betreden. Technieken die een andere kennis vragen. In toepassingen, producten maar ook in allerlei processen. Op gebied van verkoop, engineering, installatie en bovenal in de kennis van de klantprocessen.
In het magazine GaWaLo (editie juni/juli 2015) deel ik mijn visie op de installatiebranche. Lees hier het artikel of klik op de afbeelding.
Installatiebranche stop met struisvogelen - GaWaLo juni 2015
 
 

Lees- & kijktips:
‘Intieme Technologie’ – Rathenau Instituut
‘Digitaal is het nieuwe normaal’ – Peter Hinsen
Verandering van tijdperk | Nederland kantelt – Jan Rotmans
Het nieuwe installeren | Augmented Reality – Uneto-VNI

 
 
 

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen