06 februari 2017 
0 min. leestijd

Ondernemen in zorg en welzijn

Ondernemen in zorg en welzijn

Begin dit jaar heb ik samen met een groep hbo studenten nagedacht over “Ondernemen in zorg en welzijn”. En dat met behulp van LEGO® SERIOUS PLAY®. Verschillende en verrassende aspecten kwamen letterlijk op tafel. Bouwmodellen waarin de paradigma’s en cruxen onderling gedeeld werden. En oplossingen met inhoud en onderbouwd vormgegeven. Met een prachtig én verrassend resultaat.

Als zorginstelling ook eens de visuele kracht van LEGO SERIOUS PLAY in een zorgvraagstuk ervaren? 100% draagvlak creëren in het toepassen van zorgtechnologie? Letterlijk inzicht krijgen in de integratie van de functie van zorgdomotica in verhouding tot zorg- en werkprocessen? Ik biedt u graag de mogelijkheid.

Wilt u meer lezen over LEGO SERIOUS PLAY? Ik heb over deze bijzondere methode verschillende artikelen geschreven.

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen