Samenwerken zonder spatie

Samenwerken zonder spatie

Na de voorstelling van Nieuwe Vrienden aan een gezelschap van Technische Unie, onderging ik kort interview.  De vragen? Wat mij het meeste trof in de voorstelling en welke lessen uit de voorstelling gehaald kunnen worden.
Treffende emotie
In de voorstelling zijn er twee bijzonder ingrijpende scenes. Tijdens de voorbereidingen, de première en ook nu weer troffen deze doel bij mij. welke? Het droomgesprek van hoofdpersoon Bram en het vader – dochter moment. Meer verklap ik niet, u moet het zelf maar gaan zien!
Duidelijke lessen
En wat de lessen betreft? We moeten blijven bouwen aan “vertrouwen” in de keten en meer gaan samenwerken zonder spatie. In alle veranderingen waarin we ons momenteel bevinden en ook die met een sneltreinvaart op ons afkomen, overleef je niet alleen.
 

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen