06 december 2014 
0 min. leestijd

Videoverslag Nationale Conferentie Gebouwautomatisering

Videoverslag Nationale Conferentie Gebouwautomatisering

Op 6 november 2014 is de Nationale Conferentie Gebouwautomatisering 2014 gehouden. De tweede editie van deze conferentiedag mag ook als succesvol gezien worden. Heeft u hem gemist? In minder dan vijf minuten krijgt u via onderstaand filmpje een indruk.

Over de schrijver
Ik ben een ondernemende en creatieve verbinder. Mijn energie en kracht liggen in het inspireren, motiveren en organiseren van mensen en ideeën. In het onderwijs, de zorgsector en het technisch bedrijf. Ik neem mensen graag mee in mijn visie op ontwikkelingen in de technologie. En dat vanuit het oogpunt innovatie, business development of marketing. Ook werk ik graag aan resultaatgerichte antwoorden op vragen, behoeften of (markt- / organisatie)ontwikkelingen. Hierin maak ik gebruik van LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Tot slot: ik ben geen techneut, maar wel iemand die de techno-taal verstaat.
Reactie plaatsen